måndag 28 mars 2011

April och vi blir alla ett år äldre

Nu är vi snart inne i underbara april.

Noah fyller 7 den 4, jag fyller 30 den 18 och Chomme fyller 4 den 23.


Det blir som vanligt fullt ös fast i år så hade jag tänkt att ta lite plats på min dag. I vanliga fall så brukar min födelsedag hamna lite i mellan två stora kalas och jag orkar väl egentligen inte göra så mycket.

Men i år fyller jag 30 och det skall jag fira tänkte jag. Kollar på att boka ett bord på en favoritresturang här i Fuengirola och bjuda dit vänner.

Blir lite trött på mig själv för jag hade egentligen önskat att ha en stor fest med mina vänner och familj från Sverige men insåg i början på mars att jag var för sent ute att bjuda dem. Priserna på biljetterna hade gått i taket.

Funderar på att ta en minisemester med de vänner som kan så fort vi får möjlighet.


Förövrigt så har vi storstädat hemma.

En riktig vårstädning där vi har slängt ut så mycket skit rent ut sagt. Jag har betsat utemöblerna och målat balkongen i kritvitt så nu ser det så rent och snyggt ut.

Jag har även sorterat alla garderober. Jag hängt upp min kläder snyggt på en klädhäst så de hänger fint och att jag framför allt kan se vad jag äger.

Det känns som att jag har shoppat nu. Massor av nygamla saker hänger framme igen.


Vi har även slängt ut vår gamla skruttsoffa på nedervåningen och ersatt det med denna.







1 kommentar:

  1. insåg precis att jag saknar er jättmycket...inte bra att vara inne på din blog...då blir det så mycket mer uppenbart...Hur som, ni verkar ha det bra. Om Sigges sjukdom håller sig i schack så kommer vi om 2 veckor...jippieee!!! Då måste vi bara ses, massor!!!! inte bara en gång...
    Kram Ia

    SvaraRadera