Detta är ett snyggt kort på min snygga musli som jag så händigt har gjort själv. Jag vet att man inte behöver vara hjärnkirurg för att fixa detta men är ändå sjukt stolt.
Kanske mest för att jag har hittat ett nyttigt alternativ till alla sockrade flingor.
Det du hittar här är helt makalöst onyttigt och jag har verkligen letat efter något nyttigt som inte kommer från hälsokostbutiken och kostar 8 euro.
Så när jag var hemma hos husliga Stina så fann jag lösningen på min frukostångest... och så enkelt.
Släng ihop havregryn och allt det du tycker om i musliväg i en panna. Micra sedan honung blandat med vatten tills det blandas och häll detta över. Använd händerna och knåda ihop det lite så det blir lite större klumpar. Sen stoppar du in pannan i ugnen på 200 grader tills det blir lite gyllenbrunt. Vill du ha russin eller torkad frukt i så ta detta efter att muslin har gräddats i ungen
I min musli hittar du
havregryn
linfrön
krossade hasselnötter
kanel
kokos.
Men man kan ju blanda i nästan vad som helst, nästa gång skall jag köpa 80 procentig choklad och riva ner lite när det har svalnat.. Jag har helt fått dille på detta nu.
Det bästa av allt är att barnen äter det.
Jätte gott...
Tack Stina
Låter mums!
SvaraRadera// Angie